

Preparat pudra pentru granitoare, se prepara cu lapte rezultand o bautura revigoranta cu o textura cremoasa cu microgranule de gheata si gust de nuca de cocos, ce poate fi servita ca o crema inghetata moale sau un delicios Frappé. Adauga un shot de espresso si transforma-l intr-un uimitor Coconut Coffee Frappé.
Produs ambalat in pungi de 900 gr. / Cutia contine 20 pungi.
Mod de preparare la aparat granita: Se varsa continutul pachetului intr-un recipient si se amesteca treptat cu 3 litri de lapte UHT 1.5 folosind un tel de mana sau mixer de bucatarie pana se omogenizeaza amestecul, dupa care se toarna in vasul granitorului. Dintr-o punga de premix rezulta dupa preparare pana la 5 litri de produs.
Timp de preparare:
Mod de preparare la blender: Amestecati la blender 2 linguri (40 gr.) de premix cu 180 ml. lapte UHT si 160 gr. cuburi de gheata.
Timp de preparare:
Ingrediente: zahar, dextroza, maltodextrina, fulgi de cocos (6%), lapte praf, ulei rafinat de cocos, amidon de porumb, arome, proteina de lapte, agenti de ingrosare E412-E466, emulgatori E471-E477, sare, agent anti-aglomerant E341-E551, glucoza, stabilizator E451i. Produs procesat intr-o fabrica in care se utilizeaza oua la unele procese de fabricatie. Produsul nu continue gluten.
Fisa tehnica
S-ar putea sa-ti placa
Chat with us on WhatsApp