

Premix pudra pentru aparatele de inghetata, se prepara cu lapte rezultand o crema fina cu gust intens de ciocolata ce poate fi servita ca inghetata moale sau desert crema rece.
Produs ambalat in pungi de 900 gr.
Mod de preparare: Se varsa continutul pachetului intr-un recipient si se amesteca treptat cu 2-3 litri de lapte UHT 1.5 folosind un tel de mana sau mixer de bucatarie pana se omogenizeaza amestecul, dupa care se toarna in vasul aparatului pentru preparare. Dintr-o punga de premix rezulta dupa preparare pana la 5 litri de produs.
Timp de preparare: 1-2 ore
Termen de valabilitate dupa preparare: 48 ore
Ingrediente: zahar, cacao 22/24 (14%), dextroza, glucoza, maltodextrina (amidon de cereale), ulei rafinat de cocos, agenti de ingrosare E412-E466, emulgatori E471-E477, proteina din lapte, agent antiaglomerare: E341, sare. Produs procesat intr-o fabrica in care se utilizeaza oua la unele procese de fabricatie. Produs fara gluten.
Fisa tehnica
S-ar putea sa-ti placa
Chat with us on WhatsApp