

Premix ciocolata calda sub forma de pudra (25% cacao), se prepara cu lapte rezultand o bautura delicioasa cu textura densa si cremoasa.
Produs ambalat in recipiente de 1 kg. / Cutia contine 12 buc.
Mod de preparare la aparat cafea profesional: Amestecati intr-un recipient 30 gr. de premix cu 125 ml. lapte, dupa care introduceti lancea de abur a aparatului de cafea in recipientul cu compozitia omogenizata pentru aprox. 20-30 sec. pana se atinge punctul de fierbere.
Timp de preparare:
Mod de preparare la ciocolatiera: Amestecati continutul cutiei (1 kg.) cu 5 lt. lapte si varsati compozitia in vasul aparatului. Setati temperatura initiala la 90 grade C timp de 1 ora dupa care reglati temperatura constanta la 75 grade C. Aparatul trebuie sa ramana in functiune permanent.
Timp de preparare:
Ingrediente: zahar, pudra de cacao (25%), amidon de porumb, arome, sare, agent antiaglomerant E551. Produs procesat intr-o fabrica in care se utilizeaza oua la unele procese de fabricatie. Produs fara gluten.
Fisa tehnica
S-ar putea sa-ti placa
Chat with us on WhatsApp