Crema inghetata nuca cocos
Preparat pudra pentru granitoare, se prepara cu lapte rezultand o crema delicioasa cu microgranule de gheata si gust intens de nuca de cocos ce poate fi servita ca inghetata moale sau baza pentru alte specialitati in amestec cu cafea, ciocolata, nutella, etc.
Produs ambalat in pungi de 900 gr.
Mod de preparare: Se varsa continutul pachetului intr-un recipient si se amesteca treptat cu 2-3 litri de lapte UHT 1.5 folosind un tel de mana sau mixer de bucatarie pana se omogenizeaz
a amestecul, dupa care se toarna in vasul aparatului pentru preparare. Dintr-o punga de premix rezulta dupa preparare pana la 5 litri de produs.
Timp de preparare: 1-2 ore
Termen de valabilitate dupa preparare: 48 ore
Fisa tehnica
- Greutate
- 900 gr.
- Valori nutritionale de referinta
- la 100 gr. produs
- Valoare energetica
- 1631 kJ / 385 kCal
- Grasimi
- 4.9 gr.
- ... din care acizi saturati
- 2.2 gr.
- Carbohidrati
- 84 gr.
- ... din care zaharuri
- 81 gr.
- Proteine
- 13 gr.
- Sare
- 0.19 gr.
- Termen de valabilitate
- 36 luni (de la data productiei)
S-ar putea sa-ti placa