Premix Ruby pentru inghetata cu gust de ciocolata
Premix pudra pentru aparatele de inghetata, se prepara cu lapte rezultand o crema fina cu gust de ciocolata si aroma subtila de capsuni, ce poate fi servita ca inghetata moale sau desert crema rece.
Produs ambalat in pungi de 900 gr.
Mod de preparare: Se varsa continutul pachetului intr-un recipient si se amesteca treptat cu 2-3 litri de lapte UHT 1.5 folosind un tel de mana sau mixer de bucatarie pana se omogenizeaza amestecul, dupa care se toarna in vasul aparatului pentru preparare. Dintr-o punga de premix rezulta dupa preparare pana la 5 litri de produs.
Timp de preparare: 1-2 ore
Termen de valabilitate dupa preparare: 48 ore
Ingrediente: zahar, dextroza, maltodextrina (amidon de cereale), lapte praf, amidon de porumb, pudra ciocolata ruby 5%(zahar, unt de cacao, lapte praf degresat, lapte praf integral, pasta de cacao, emulsificator: lecitina din soia, acid citric, aroma naturala de vanilie), emulgatori: E477-E471, arome, ulei rafinat de cocos, anti-aglomerant: E551, glucoza, proteine din lapte, coloranti: cochineal carmin. Produs procesat intr-o fabrica in care se utilizeaza oua la unele procese de fabricatie. Produs fara gluten.
Fisa tehnica
- Greutate
- 900 gr.
- Valori nutritionale de referinta
- la 100 gr. produs
- Valoare energetica
- 1735 kJ / 410 kCal
- Grasimi
- 4.3 gr.
- ... din care acizi saturati
- 1.1 gr.
- Carbohidrati
- 90 gr.
- ... din care zaharuri
- 84 gr.
- Proteine
- 2.7 gr.
- Sare
- 0.13 gr.
- Termen de valabilitate
- 36 luni (de la data productiei)
S-ar putea sa-ti placa
Chat with us on WhatsApp